Referencer

KONSULENT PÅ KLAGE TIL JOBCENTER OG ANKESTYRELSEN 

1000 TAK Jannie

Glad for, at du synes det var godt, du ved at lige pludselig så har ordene faldet på plads i øverste etage og så er det med at få det skrevet og sendt.
Du har været en stor hjælp, du har været der- du har været den psykiske støtte jeg lige her kunne læne mig op af og det har betydet meget mere end du ved. Også snakken med dig, gjorde, at jeg vidste at det kunne betale sig at kæmpe videre, så jeg er meget taknemmelig, så jo du har været med til at gøre en forskel.

Mange hilsener/
KH/ JetteUNDERVISNING I ARBEJDSRETTET REHABILITERING, VIA UNIVIVERSITY COLLEGE, AARHUS
Kære Jannie

Vi vil alle tre semesteransvarlige gerne sige stort tak for din undervisning med de studerende, det er et relevant, engageret indhold og udført på en engagerende og nærværende måde. Det lader til at arbejdet med casen også forløb godt og var relevant.  De studerende gav udtryk for at dit engagement og din praksiserfaring er godt at møde. 

Og så tak for din fleksibilitet ift. at håndtere online udfordringer og muligheder. 

Pia Marstrand
Lektor og studievejler 


UNDERVISNING I ARBEJDSRETTET REHABILITERING, VIA UNIVIVERSITY COLLEGE, AARHUS

Jannie er en dygtig underviser og energisk formidler med stor faglig ballast. Med sit smittende engagement og relevante praksiseksempler gør hun stof om bl.a. lovgivning levende for vores studerende. 

Marianne Lyngmose Nielsen, underviser på Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus. 


INDIVIDUELT
SAMTALEFORLØB - HVERDAGSREHABILITERING 

Nogen gange river livet tæppet væk under én... Så voldsomt, at man har brug for at nogen griber en. Den nogen, var Jannie for mig. Hun kunne med sin varme, forståelse, indlevelse og ikke mindst evnen til at kramme (og skubbe) imens hun ikke putter nogen i kasser, lige så stille få mig på benene igen. Hendes 100% ægthed, tålmodighed, erfaring og store hjerte, kan flytte bjerge (og i dette tilfælde mig). At mærke, at der var en, der virkelig ville hjælpe mig, gjorde at jeg selv rykkede... Lige så stille... For hun troede på mig... Og det gav mig troen på mig selv tilbage. Jeg var aldrig kommet der hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for Jannie. 

MarieUNDERVISNING - ARBEJDSRETTET REHABILITERING - VIA UNIVERSITY COLLEGE 

I foråret 2021 stod Jannie for at undervise 6. semester i arbejdsrettet rehabilitering fordelt over 3x45 minutter. Grundet den daværende COVID-19 situation foregik undervisningen online, også endda i de sene eftermiddagstimer efter 4 timers forudgående undervisning. Med svære odds imod sig, formåede Jannie at fange vores fulde opmærksomhed gennem en morsom, aktiverende og personlig undervisning. Som underviser var Jannie god til at møde os i øjenhøjde og relatere sin viden ind i en fysioterapeutisk kontekst. Jannie formåede at personliggøre undervisning ind i relevante cases fra egen arbejdserfaring, hvilket gjorde teorien mere forståelig og håndtérbar. Tak for god undervisning :)


Simon & Emily