Om frolunds

 

Aut. privatpraktiserende ergoterapeut med særlig ekspertise indenfor funktionelle lidelser, samt hverdags- og arbejdsrehabilitering!

 

Jeg håber, at nedenstående kan give dig et indblik i hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. Du er altid mere end velkommen til at ringe og få en uforpligtende og afklarende samtale. 

I 2010 blev jeg uddannet ergoterapeut. Siden har jeg været beskæftiget indenfor beskæftigelsesområdet, hvor jeg blandt andet har 10 års erfaring som myndighedssagsbehandler og projektleder. Jeg har udviklet, faciliteret og ledet projekter indenfor hverdags- og arbejdsrehabilitering og med flere tusinde berigende samtaler med i rygsækken, har jeg indgående kendskab til beskæftigelsesområdet set fra både sagsbehandler- og borgerperspektivet. Endvidere har jeg stor psykiatrierfaring fra både social- og regionspsykiatrien. Jeg har tilmed solid erfaring med udvikling og tilrettelæggelse af undervisningsforløb og vægter højt at være nærværende og inddragende som formidler.  
 

Siden starten af 2020 har jeg været tilknyttet VIA University College i Aarhus som underviser i arbejdsrettet rehabilitering og funktionelle lidelser. I juni 2021 færdiggjorde jeg kandidatuddannelsen i ergoterapi, hvilket bliver din garanti for, at jeg arbejder evidensbaseret. For at sikre en høj faglig kvalitet, holder jeg mig opdateret om den nyeste forskning indenfor blandt andet rehabilitering, psykiatriske lidelser, funktionelle lidelser og beskæftigelse. Derudover deltager jeg løbende i relevante kurser.  

Jeg har den tilgang og forståelse, at vi som mennesker er forbundet kropsligt og følelsesmæssigt. Vi kan derfor ikke arbejde med angst eller stress, uden tillige at kigge på det kropslige element. Og omvendt, vi kan ikke arbejde med smerter, hvis vi ikke har den mentale trivsel for øje. Diagnoser er for mig ikke afgørende, om end jeg har et stort og bredt kendskab til mange forskellige diagnoser, fysiske såvel som psykiske. For mig, er DU vigtig. Mennesket bag diagnosen. Jeg arbejder gennem og med opbygning af meningsfulde aktiviteter. Det er nemlig gennem handlinger, at vi som mennesker flytter og udvikler os. For mig er det vigtigt, at vi hele tiden er enige om målet. Dit mål. Gennem et samtaleforløb eller rehabiliteringsforløb hos frolunds, gør jeg mit ypperste for, at du er i fokus. Der skal arbejdes målrettet og koncentreret og min tilgang vil være være præget af respekt, omsorg og forståelse. Dermed ikke sagt, at du ikke vil blive udfordret. Den del, skal jeg ligeledes nok sørge for. Hvorfor ellers gå igang. Det her er jo din investering i dig og dit liv. 


frolunds har flere dygtige og kompetente sundhedsfaglige samarbejdspartnere, der inddrages efter behov alt efter opgavens art og størrelse. 

Jeg ser frem til at møde og arbejde sammen med dig! 


Kærligst 

Jannie 
 

Uddannelse & kurser

  • 2019 - 2021 Kandidatuddannelse i ergoterapi, Syddansk Universitet, Speciale i arbejdsrettet rehabilitering 
  • 2019 - 2020 ÅBEN DIALOG uddannelse MSB Akademiet, Aarhus
  • 2018 - Psykiatrivejleder ved Psykiatrifonden og Professionshøjskolen Metropol, København 
  • 2017 - Ambassadør for Funktionelle Lidelser - Trygfonden og Aarhus Universitetshospital
  • 2014 - Rehabilitering i beskæftigelsesindsatsen - Modul/diplomuddannelse ved Professionshøjskolen VIA University College i Aarhus
  • 2010 - Uddannet ergoterapeut i 2010 fra Professionshøjskolen VIA University College i Aarhus

Autoriseret privatpraktiserende ergoterapeut  

Autorisations ID: 08HHC - Styrelsen for Patientsikkerhed


Medlem af Ergoterapeutforeningen

  Ergoterapeutforeningen

Medlem af Klub for Privatpraktiserende Ergoterapeuter CVR-nr.: 31406951