Individuelle samtaleforløb

Genopbygning af hverdagen 

Der kan være mange årsager til, at vi som mennesker oplever, at vores hverdag ikke fungerer, så godt som den kunne. Det er nærmest umuligt at gå gennem livet uden små knubs eller svære belastninger, så som alvorlig sygdom eller skader, der kan have store konsekvenser for os og vores nærmeste. Spørgsmålet er nok nærmere, hvordan vi håndterer livet, når det gør mest ondt og vi ikke selv kan finde en vej ud af krisen. 

Jeg har mange års erfaring med individuelle samtaleforløb for unge og voksne, der har befundet sig i et langt og opslidende sygdomsforløb eller en svær livskrise. Og uanset, hvor du befinder dig i livet eller hvad der gør det svært, arbejder jeg sammen med dig om at genopbygge din hverdag. Med en rehabiliterende og professionel tilgang, tager vi udgangspunkt i de problemstillinger og behov, som du vælger at sætte fokus på. 

Det kan eksempelvis være:    

  • Bedre struktur og overblik i hverdagen
  • Meningsfulde aktiviteter i hverdagen
  • Mindske symptomer på stress, angst og depression
  • Færre konflikter med børn eller samlever
  • Finde vej gennem sygedagpengesystemet
  • Kognitiv træning for at styrke hukommelse og koncentrationsevnen
  • Skabe en sund døgnrytme med meningsfulde aktiviteter
  • Slippe bekymringerne og finde en indre ro og balance 
  • Pårørendesamtaler

Det er individuelt, hvor ofte samtalerne skal foregå og hvor længe et forløb skal strække sig over. Det vigtigste er, at det giver mening for dig! For at du kan få mest muligt ud af dit forløb, har jeg udarbejdet nogle simple redskaber og konkrete øvelser, som du selv skal arbejde videre med i tidsrummet mellem samtalerne. Det er afgørende for mig, at du har oplevelsen af, at du får noget brugbart med dig, efter hver en samtale og du har en tryg og god fornemmelse af, hvor du er på vej hen. 

Samtalerne kan foregå som gåture i naturen, hjemme hos dig eller i klinikken i Grundfør ved Hinnerup.

Det vil være muligt at kombinere et samtaleforløb med et undervisningsforløb eller kursus, alt efter, hvad der giver mening for dig. 

Værdier som ordentlighed, nærvær, respekt, anerkendelse og ærlighed er din garanti for at være i kærlige og kyndige hænder, når du er i et forløb hos frolunds.  

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, hvis du har brug for at høre og blive klogere på, om et forløb hos frolunds kan være relevant for dig.

Se mere under generelle vilkår.